Delight På Gång Om Oss Körledare Kontakt Kontakt Meny
 
   
Facade  Alla håller ständigt uppe någon form av fasad.
Ibland är fasaden något vi gömmer oss bakom.
Ibland är den något vi luras av. Ibland rämnar den.
Innanför fasaden kan verkligheten vara en annan...
 

2016 var det premiär för föreställningen Façade-Visst är du normal som handlade om normer, fasader och vilka sidor av sig själv som man väljer att visa för andra.

Klicka på affischen för mer information om föreställningen.
   
2014 genomförde Delight projektet Stilla Natt - Ett ögonblick av mänsklighet som uppmärksammade att det var 100 år sedan julnatten 1914 då det uppstod en spontan vapenvila i ingenmansland mellan skyttegravarna i Flandern. Delight visade där hur människan även i svåra tider kan se bortom flaggor och uniformer och vara medmänskliga. Något som fortfarande är lika aktuellt. Projektet var ett samarbete med Folke Bernadotte-akademin och Fredsmiljonen, och var del av Frölunda Kulturhus tema Hållbar mänsklighet.   

Klicka på affischen för mer information om föreställningen.
Stilla Natt 
   
Fenix 2012 genomfördes produktionen Fenix på Redbergsteatern. Vi rörde oss kring frågor om trygghet, rädsla och individens ansvar för en mänskligare värld. Detta arbete ledde vidare till en mindre konsert om mobbning och utanförskap, som gjordes i samarbete med organisationen Friends våren 2013. Senare samma år hade vi premiär på en omarbetad Fenix, nu på Brewhouse, där människors gemenskap och kompromisser fått en större plats i handlingen. 

Klicka på affischen för mer information om föreställningen.